Over ons

Score+34507

Wie zijn wij? Wij zijn een onafhankelijke organisatie die u informatie biedt over verschillende leningen. Doordat wij onafhankelijk zijn hoeven wij geen reclame te maken voor een bepaald merk en zijn wij vrij om eerlijk en objectief te blijven. Hierdoor weet u dus zeker dat u van ons betrouwbare informatie krijgt zonder dat er een geheime agenda van een lening achter de schermen actief is.

Waarom GeldIdee.nl
GeldIdee.nl biedt u een breed scala aan informatie. U kunt bij ons alle informatie vinden die u nodig heeft over alle leningen. Wij geven u volledige en uitgebreide informatie, u leest bij ons dan ook meer dan wat de aanbieder te zeggen heeft. Wij zoeken verder en kijken wat voor u belangrijk is om te weten. Niet alleen de auto zelf maar ook alles wat er verder bij komt kijken wordt door ons in begrijpelijke taal verwoord zodat u weet waar u aan toe bent.

Opmerkingen of vragen over iets op onze website?
Wij doen onze uiterste best om u volledige, relevante en recente informatie te bieden. Wij maken hiervoor gebruik van diverse bronnen. Het kan voorkomen dat u bepaalde informatie mist op onze website of dat u andere opmerkingen heeft. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd open voor uw suggesties en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn